14 Şubat 2013 Perşembe

Slow Türk

Slow Türk’ün ulusal bir radyo olması, popüler ve duygusal slow müzikler çalması nedeniyle Türkiye’de birçok ilde en çok dinlenen radyolardan birisi olmasını sağlamıştır. Türkiye’nin farklı illerinden Slow Türk‘ü sadece internet üzerinden değil, radyolarınızdan frekans ayarını yaparakda dinleyebilirsiniz.
Aşşağıda belirttiğimiz Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan illerden Slow Türk radyo dinleyebilirsiniz. Slow Türk radyosuna isteklerinizi göndererek, en güzel ve en çok dinlenen slow şarkıları sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Slow Türk

Oldukça Fazla Biliniyor
Popüleritesi günden güne artış gösteren Slow Türk, 1992 yılından bu yana kesintisiz olarak Power Group bünyesinde yayın yapmaktadır. Power Group 1.200 metrekare çalışma binası ve 160 personeliyle radyo ve televizyon hizmeti vermeye devam ediyor. Slow Türk gibi fazla bilinen bir diğer radyo kanalıda Joy Türk‘tür.

Power Group bünyesinde olmanın verdiği güçle yoluna emin adımlarla devam eden Slow Türk, dinleyecilerine Aşkın Frekansı sloganıyla yayın yaparak, kaliteli ve popüler slow müziklerin en güçlü sesi olarak göze çarpıyor. Müzik tarzınız slow müzikler üzerine ise kesinlikle Slow Türk dinlemelisiniz.

Slow Türk

İletişim Bilgileri
Adres : Doğan TV Center Bağcılar 34204 İstanbul / Türkiye
Telefon : 0212 413 53 11
Rezervasyon E-mail : rezervasyon@radyod.com
Ticari Ünvan : Rapsodi Radyo ve TV Yayıncılık A.Ş.
Yayın Lisans Bilgisi : Ulusal (R1)
Yayın Ortamları : Karasal, internet, uydu
Sorumlu Müdür : Sema Emek

Slow Türk

Frekans Bilgileri
İstanbul 95.3
Ankara 95.3
İzmir 97.4
Adana 98.5
Antalya 93.2
Bursa 88.1
Çorlu 95.3
Eskişehir 93.0
Gaziantep 107.3
Mersin 87.9
Konya 94.5
Yalova 95.3
Balıkesir 88.0
Radyo dinleyen her genç Slow Türk’ü dinlemek için frekans numarasını ezbere bilir ve ilk fırsatta hemen radyodan açar.
Liselilerin ilk aşk heyecanlarını ve ilk okul çocukların servisde bitmek bilmeyen o yolculuklarının paylaştıkları, üniversiteli gençlerin sınav stresinden kurtulmak için ve deli dolu aşkların kederlerini paylaşmak için sığındıkları yer Slow Türk’ün yayınladıkları harika şarkılardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder