19 Şubat 2013 Salı

Radyo Dinle Radyoyo Dinleme

Radyo Dinle Radyoyo blogumuzda online canlı radyoyu dinleme sitemiz radyoyo sitesinin pagespeed hızı hakkında birkaç kelime yazmazsak olmaz. Radyoyo pagespeed skoru 100 üzerinden 86 çıktı. bunun üzerine biraz çalışılması gerekiyor. Bu blogların pagespeed hızları 95 civarı iken radyo dinle radyoyo sitemizin hızının düşük olması biraz üzücü. Radyoyo sitesi umarım kısa zamanda sayfa açılma hızını yükseltme çalışmalarına başlar. Sitede kullanılan script hakkında ise en ufak fikrim yok.

 Biz ''Radyo Dinle Radyoyo'' diye arıyoruz. Google ise durmadan ''Radyo Dinle Radyoyu'' arıyoruz sanıyor. Türkçe'de radyoyo olmadığı için radyoyu aradık sanıyor. Gerçi radyoda Türkçe değildi sanırsam:)

Radyoyo sitesi için google '' Bu sayfayı çevir'' diyor. Bu uyarıyı çok fazla yabancı dilde backlink alan sitelerde görürdük. Sanırım Radyo dinleme sitesi Radyoyo yabancı dilde backlink kasmış. Radyo Dinle Radyoyo sitesi kısa zamanda bu uyarıdan çıkarsa sıralamasıda daha üstlerde olacaktır. Hep birlikte neler olacak göreceğiz.  Şimdi baktım çeviriden çıkmış.